Steun Begeleid Wonen Leuven

Hoe kan jij ons steunen?

Er is veel nodig om voor onze cliënten een kwaliteitsvol leven in deze samenleving uit te bouwen. Als zij al recht hebben op een budget van de Vlaamse overheid, is het vaak ontoereikend voor de begeleiding die ze nodig hebben of staan ze op uitzichtloze wachtlijsten. Begeleid Wonen Leuven investeert elke gift, hoe klein ook, in verbindende vrijetijdsactiviteiten en vorming voor haar leden en hun netwerk.

Online shoppen én Begeleid Wonen Leuven steunen? Dat kan!

Ga via www.trooper.be/begeleidwonen naar je favoriete online shop en doe gewoon je aankoop, zonder een euro extra te betalen. Per aankoop betaalt de winkel een percentje aan Begeleid Wonen Leuven.

Doe een gift

Je financiële steun is fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.
Rekeningnummer Begeleid Wonen Leuven: BE23 0682 1615 1591

Neem ons op in je testament

Erfgenamen zonder familieband moeten erg hoge successierechten betalen. Wil je graag geld nalaten aan een vriend, zonder hoge successierechten te betalen? Neem dan ook Begeleid Wonen Leuven vzw op in je testament. De erfenis gaat dan bijna volledig naar je gekozen erfgena(a)m(en) omdat de vzw de erfenisrechten betaalt aan een verminderd tarief. Met dit duo-legaat laat je een groter bedrag na aan je vriend(en) en doe je tegelijkertijd een schenking aan een goed doel. Neem hiervoor contact op met je notaris.